Vasas-t hoztuk, Szegeden tisztesen helytálltunk

U12

Vasas SC – Jászberényi SE

2016.10.16. vasárnap 15:15

Csapatunkat Szabó Zoltán, segédedző kísérte el a Jégpalotába, mivel U14-es csapatunknak is voltak kötelezettségei az adott napon. Visszatérvén az U12-re, tisztes helytállással, bár kicsit megfogyatkozva, 5:3 arányban diadalmaskodtak. A mérkőzésen készült néhány fotó Agócs Lívia jóvoltából, amit lejjebb találtok. (Tényleg csak néhány 🙂 ) Szabó Zoltán a következő képpen értékelte a mérkőzésen látottakat:

“A sok hiányzót minis játékosokkal töltöttük fel. De így is a kis létszám ellenére szép eredményt értünk el. A srácok betartották a megbeszélteket és az egyszerű játék 5-3as győzelmet eredményezett. Több játékost is új poszton kellett bevetni, ahol mindenki maximálisan helyt állt apróbb hibáktól eltekintve. Pozitívumként elmondható még, hogy nagyon fegyelmezett volt a csapat. Egy kiállítást ‘szedtünk össze’ szemben a Vasas 5 büntetésével. Szintén örömteli, hogy az emberelőnyöket igen jó százalékban ki is használta a csapat. Jár a dicséret a kis fókáknak. Szép volt srácok!”

U14

Tisza Volán SC – Jászberényi SE

2016.10.16. vasárnap 12:30

Nagy Zoltán, vezetőedzőnk oldalán érkeztek az U14-esek Szegedre, ahol a Tisza Volán játékosaival mérték össze erejüket. Természetesen nem nagyon volt erőfitogtatás, hiszen az ellenfél (ezt a mérkőzést is beleértve) a selejtező körben minden egyes mérkőzését magabiztosan, +86-os (95:9) gólkülönbséggel nyerte. 5 mérkőzésen 95 gól, ez mérkőzésenként 19 kapuba juttatott korongot jelent. Így tehát bátran állíthatjuk, hogy a 12 kapott gólunk az egyik legjobban védekező csapatra utal, és valószínűsíthetően a srácok (beleértve a lányokat is) igazán nagyot kűzdöttek. Nagy Zoltán így számolt be:

U14 csapatunk szegeden vendégeskedett, a kvalifikációs csoportban a legjobb csapat volt az ellenfél. Fegyelmezett védekezésünknek és egy jó kapus teljesítménynek köszönhetően megúsztuk a nagy “zakót” . Hétvégén már tiszta lappal kezdhetjük a középszakaszt.

-WEB@-